Μια πρόδρομη παράσταση για τον Αρμαντέιλ του Γουίλκι Κόλινς στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.

Οι εκδόσεις Gutenberg, το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και o Κωνσταντίνος Ασπιώτης παρουσίασαν μια μοναδική «βικτωριανή» performance με τίτλο Armadale – Through the Keyhole.
Πρόκειται για μια πρόδρομη «έκθεση ερεθισμάτων» –ένα ιδιαίτερο teaser – από παράσταση για τον κόσμο του πατέρα του σύγχρονου αφηγήματος μυστηρίου Γουίλκι Κόλινς (Wilkie Collins, 1824-1889) και το συναρπαστικό μυθιστόρημά του Αρμαντέιλ, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg σε μετάφραση της Σάντυς Παπαϊωάννου.

Σε αυτή την παρουσίαση, το κοινό, εκτός από την επαφή με εικόνες από το σύμπαν του υπέροχου Βρετανού δημιουργού, είχε την ευκαιρία να πάρει και μια πρώτη γεύση από την παράσταση του Αρμαντέιλ, μια δραματοποίηση του έργου, που τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και που θα ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον προσεχή Μάρτιο στο «Σύγχρονο Θέατρο» της Αθήνας.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη / Παναγιώτης Λαμπριανίδης
Φωτισμοί: Τάκης Λυκοτραφίτης
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μαρία Κίτσου, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Λάζαρος Βαρτάνης, Ζωή Καραβασίλη, Χάρης Αττώνης, Σύνθια Μπατσή, Φάνης Παυλόπουλος, Μάριος Μακρόπουλος, Ελένη Κάκκαλου