Άγγελοι τιμωροί, όργανα της θεϊκή βούλησης. Άγγελοι προστάτες μαχητών και πόλεων. Άγγελοι ως θαυματουργές παρουσίες που ενώνουν τον ανθρώπινο με τον θεϊκό κόσμο. Άγγελοι με φτερά, με όπλα, αγριωποί. Άγγελοι θηλυπρεπείς, άφυλοι ερωτιδείς, Άγγελοι στην ποίηση, στην πεζογραφία, στη ζωγραφική, τη γλυπτική, στη λαϊκή κουλτούρα, στις λαϊκές δοξασίες, στην ποπ εποχή μας.

Η εταιρία So7 διερευνά και παρουσιάζει τις αμέτρητες αναφορές που κάνει η τέχνη στους αγγέλους, σε μια performance που συνδυάζει τη μουσική και το εικαστικό δρώμενο με την ανάγνωση κειμένων από την ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία που πραγματεύονται την ύπαρξη των αγγέλων και την αλληλεπίδρασή τους με την ανθρώπινη ζωή.

Από αποσπάσματα από το «A time for everything» του Karl Ove Knausgaard και διηγήματα του Παπαδιαμάντη, έως διαλόγους από την ταινία του Jim Jarmusch «Only lovers left alive» και στίχους του Nick Cave από το τραγούδι «Into my arms», οι άγγελοι σε επιμέλεια του Δημήτρη Κουρούμπαλη και σκηνοθεσία του ίδιου και της Φρόσως Κορρού, έρχονται για μια στιγμή, ντυμένοι με ζωντανή μουσική, για μια πρωτότυπη διάδραση με το κοινό.

Κίνηση – Χορογραφία: Φρόσω Κορρού
Μουσική: Χρίστος Θεοδώρου
Χορεύτρια: Φαίδρα Νταϊόγλου

Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Κατσιάνος